Hi!

Welkom bij @Tamarliving. Mijn naam is Nathalie en ik ben 33 jaar oud! Samen met mijn man en zoontje van 6 jaar, wonen wij in Spijkenisse aan de Tamarstraat. Hier komt dan ook mijn Instagram naam officieel vandaan. In het dagelijkse ‘instaleven’ wordt mijn instagram naam nog weleens verward met mijn echte naam haha!

Sinds juli 2020 ben ik begonnen om jullie een kijkje te geven in mijn interieur. Waarom? Omdat ik wilde laten zien wat je kunt maken van een reeds bewoond huis (Quadrantwoning). We zijn eigenlijk nog maandelijkse bezig met het upgraden van het huis, maar alles op zijn tijd!

 wit… witter…witst

Witter, wit en witst met een vleugje donkergrijs en beige 😉 dat is wat je terug vindt in mijn interieur! Volgens mij noemt men het ook wel ‘Scandi BOHO’ stijl. Een mix tussen de rustige strakke scandinavische stijl met een topje BOHO om het plaatje net wat warmer te maken.. uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar jouw mening.. 😉

 

Hier wat sfeerplaatjes…………………………………….

 

Nou moet ik zeggen dat ons huis nog constant in verandering is en er komen nog wat leuke dingen aan in 2021!

Nature, natureeee!

In mijn interieur vindt je ook natuurlijke materialen terug om wat meer warmte toe te voegen. Denk aan een prachtige lamp van @littleloftsinterior… of een mooie tak of pluimen.. Zo kocht ik

een hoge tak tegen de muur bij @prontowonen_utrecht!

 

 

 

 

 

Mocht je mijn blog blijven volgen, zal ik met je delen wat ik voor moois binnen krijg!

 

Ik merk wel dat ik de laatste tijd wat meer neig naar vergrijsd hout in plaats van teak. Dus dat is ook wel weer een leuke verandering!

Nog even een korte samenvatting van ons huis

Gebouwd in 1987

4 kamers (inclusief zolder)

Woonoppervlakte 110 m2

Quadrantwoning

Tuin van 72 m2

 

 

en_GBEnglish