Wat leuk dat je weer komt kijken in mijn blog. Vandaag ga ik jullie weer wat moois laten zien van @Gallerix. Bij Gallerix vindt je namelijk prachtige posters maar ook complete fotowanden! Het is namelijk soms lastig om meerdere fotos bij elkaar te vinden, die elkaar complimenteren. Daarvoor kan je terecht op de fotowand pagina.

Vorig jaar heb ik al een aantal prachtige exemplaren van Gallerix ontvangen, maar nu was het tijd voor iets anders. We gingen namelijk onlangs aan de slag met de slaapkamer van Chase (7 jaar). Hij had hiervoor een Jungle kamer. Heel vrolijk en speels met veel kleur, maar hij wilde wat stoerders. Omdat Chase altijd nog fan is van de Jungle, wilde ik er alsnog iets ‘Jungeligs’ (is dat een woord?!) inbrengen, maar toch voor grotere jongens!

Jungle @Gallerix

 

 

 

Zoals je hierboven ziet kan je ontzettend veel moois vinden, dat aansluit bij een Jungle/dierenkamer. Hij wilde het liefst twee grote dierenkoppen op de muur, en die vonden wij!

 

We kozen voor deze twee prachtige koppen! We bestelden ze inclusief fotolijst in de maat 70×100. Lekker groot op deze zwarte muur, zodat ze er echt uitspringen! Uiteraard hebben ze verschillende maten online en ook nog eens verschillende soorten fotolijsten. Je kunt kiezen uit houtkleurig, wit of zwart.

 

 

Ook het ophangen was niet zo lastig. We hebben 1 gat gemaakt per posters, en daaraan het ophang systeem bevestigd. Ondanks de grootte is het niet super zwaar, dus is het veilig om op te hangen!

 

Al met al een zeer tevreden zoontje die niet meer weg te slaan is in zijn slaapkamer en maar al te trots is op zijn Poster wand! Mocht je zelf ook nieuwschierig zijn naar het aanbod? ga dan snel naar www.gallerix.nl ! ūüôā

Wil je de tijger ook shoppen? klik dan hier voor de tijger!

Wil je de panter ook shoppen? klik dan hier voor de panter!

Categories: blog

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
en_GBEnglish