van volle zolder naar inloopkast kamer

Onze zolder heeft sinds de verhuizing 2,5 jaar geleden nog nooit aandacht gehad. Wij gebruikten de zolder voornamelijk voor ons bedrijfje waar we de goederen plaatsen en inpakten. Ik wist dat we gingen stoppen met ons bedrijf en wist onmiddelijk wat ik met deze ruimte wilde gaan doen.

VOOR

NA

 

Het leek mij een heel goed plan om van de zolder een inloopkast/kamer te maken en alle kleding en schoenen in deze ruimte te verzamelen. Hierdoor kunnen de kledingkasten weg uit de slaapkamers wat ons extra ruimte teruggeeft. Uiteraard moest deze ruimte eerst een grondige opknapbeurt krijgen!

De zolderkamer is ongeveer 15 m2 en heeft een schuin dak. Dat betekent dus efficient omgaan met zowel de sta- als schuine ruimte.

STAPPENPLAN

1. Oud behang verwijderen

2. Grondig opruimen en weggooien wat je niet meer nodig hebt

3. Nieuw behang van Photowall Sweden

4. Muur geverfd met nisje in de kleur Brave Ground van Flexa

5. Vloer geverfd met Rambo Pantserlak vloer in de kleur WIT

6. Prachtige op maat gemaakte spiegel van Glaswebwinkel.nl in de kleur verzilverd brons.

 

Optisch een grotere ruimte creeren met chique uitstraling

Bij het invullen van de ruimte moest ik erg veel rekening houden met de grootte, schuine muren en het schuine dak. Dat betekent dat ik de ruimte niet te donker wilde maken, koos voor rustige kleuren en ik wist dat ik een grote spiegel op maat wilde plaatsen om de ruimte optisch groter te laten lijken. Daarnaast geeft een grote spiegel ook een super chique look die een ruimte af kan maken!

Via Instagram kwam ik eerder bij Glaswebwinkel.nl terecht. Dit was al voor mijn plannen volledig definitief waren. Ik was oprecht ondersteboven van het grote aanbod online en wat ze allemaal voor je kunnen betekenen. Al hun werk is namelijk volledig maatwerk! Naast spiegels bieden ze ook veiligheidsglas, enkel glas en dubbel glas op maat aan en aanverwante artikelen. 

Mijn oog viel direct op een spiegel op maat in kleur. Je kunt online kiezen voor een normale spiegel maar ook de kleuren Verzilverd Grijs en Verzilverd Brons.

Mijn keus viel op de kleur Verzilverd Brons omdat dit prachtig matcht met de andere rustige neutrale kleuren in de inloopkast/kamer. Het bestellen gaat super simpel, je voert de maten in die je nodig hebt en geeft aan of je kiest voor een ongeslepen rand of plat poly geslepen. Ik raad aan om de spiegel met plat poly geslepen rand te nemen als het plat op je muur komt en niet ergens in.

De spiegel werd heel snel geleverd en door de chauffeur binnengebracht!

Hoe aan te brengen?

De spiegel is super simpel aan te brengen. Glaswebwinkel.nl verkoopt namelijk ook een speciale spiegellijm waarmee je de spiegel kunt verlijmen op je muur. Daarvoor heb je alleen een tube lijm nodig en een kitpistool. Je vindt op hun website en op mijn Instagram pagina een filmpje hoe je dit kunt doen. Je brengt lange verticale lijmstrepen aan op de achterzijde van de spiegel. Je houdt 10cm tussen de verticale lijmstrepen. Na het aanbrengen kan je de spiegel op de juiste plek plaatsen en kun je hem nog even schuiven maar hij zit al heel snel goed vast. Duw de spiegel nog even goed aan voor enkele minuten en klaar is kees!!!!

het eindresultaat

Wat een prachtig effect heeft de spiegel in de ruimte! Wij zijn ontzettend tevreden met zowel de service, levering en het uiteindelijk resultaat. Het is absoluut prachtig en past precies!

Mocht je nog vragen hebben over de producten van Glaswebwinkel.nl neem dan contact met hen op! Je kunt ze ook volgen op instagram !!!

Say hello to the inloopkast/kamer

Categories: blog

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
en_GBEnglish